Opslagstavlen

Kære alle,

Så ramte min sidste dag på Ferritslev Friskole mig, og dette bliver mit sidste skriv inden PC'en afleveres og nøglerne returneres.

Næste skoleår er veltilrettelagt og der venter mange gode oplevelser på elever og børnehavebørn.

Personalegruppen blev en stund rystet over kommende leder- og sekretærskifte, men det er mit klare indtryk, at de i meget høj grad er klar til at tage hul på endnu et fantastisk skoleår, hvor læring og trivsel stadig går hånd i hånd. Gitte S. og Helene har sammen med bestyrelsen lavet en fin arbejds- og opgavedeling, så tingene kommer til at hænge godt sammen og den øvrige medarbejdergruppe kan koncentrere sig om deres opgaver.

Tusinde tak til alle jer medarbejdere fordi I er som I er, både som fagprofessionelle men ikke mindst som mennesker. Jeg vil savne vores samvær.

Jeg vil gerne takke for alle de pæne ord, gaver, blomster, tegninger og knus. Det har været meget overvældende for mig og jeg tager det hele med mig videre.

Med ønsket om alt det bedste til jer alle og Ferritslev Friskole
    Pia

Pia Gabel den 06-07-2018

Ferritslev Friskole søger en erfaren skolesekretær og
    en uddannet social-/specialpædagog.

Se stillingsopslag i vedhæftede filer.
    Gitte Stenum den 05-07-2018