Nyt fra...

Onsdagsnyt den 25. april 2018

Kære alle,

I fredags var alle elever fra bh. kl. - 8. kl. samlet om matematikken, mens 9. kl. arbejdede med mundtlig matematik. Det var en fantastisk dag, hvor der blev dannet hold på tværs af årgangene. 8. kl. introducerede os til de forskellige poster og var slet ikke blege for at give en lektion i Pythagoras læresætning, ligningsløsning og meget andet. Det var en af de helt store fællesskabsdage på friskolen og I kan finde billeder fra dagen på skolens Facebook side.

Folderen til næste års Børnehøjskole kommer i næste uge, og husk at der er tilmelding efter først til mølle princippet. Hvordan man tilmelder sig, vil være beskrevet i folderen.

Vi har fået etableret et planteland med højbede, træer, buske, krydderurter og blomster i området ved vikingeskibet. Vores nye planteland kan og skal flere ting, først og fremmest er det en udvidelse af naturfagslokalet, hvor klasserne nu får mulighed for at se, røre og dufte planterne, og derved udvides mulighederne for at lave udeskole markant. Eleverne kan følge processen fra frø til færdig plante og eksempelvis plukke krydderurterne til deres retter i hjemkundskab. Plantelandet er også der, hvor man, når vejret tillader det, kan lave gruppearbejde eller bare hygge sig. Vi holder indvielse af plantelandet på tirsdag kl. 8.10, hvor vi flytter morgensang udenfor. I skal alle være velkomne til denne indvielse.

Spiren beder om, at alle Spirebørn har drikkedunke med, så der er let adgang til en tår vand på de varme dage.

Det er blevet konfirmationstid, og nogle har allerede konfirmeret deres tro. Et stort tillykke til jer og held og lykke til jer, der stadig har oplevelsen til gode.
Årets konfirmationer for 7. klasse afholdes følgende dage:
Kirke
Den