Billedet på sidehoved

Ferritslev Friskole

Lundsbjergvej 42

5863 Ferritslev Fyn

 

6598 1598

[email protected]

Nyt fra...

Onsdagsnyt den 7. marts 2018

Kære alle,
 
I denne uge er 8. klasse på intro til ungdomsuddannelserne. Det plejer at være en rigtig god og lærende oplevelse for eleverne, og mon ikke de får noget viden med sig hjem.
 
I går aftes havde vi informationsmøde for vores kommende Forspire-børn og deres forældre. Ved denne lejlighed præsenterede vi vores nye kollega og børnehaveklasseleder, Ida Rasmussen. Ida er uddannet fra Den Frie Lærerhøjskole og har mange års erfaring som indskolingslærer. Privat bor Ida sammen med sin mand og deres tre børn, i Ringe. Ida starter op hos os, samme dag som Forspiren, så man kan vist roligt sige, at vi har sat et helt nyt hold.
 
Husk at vi afholder generalforsamling den 17. april 2018 kl. 19.00. I år er Nels Justi og Gitte Wenneke på valg. Gitte modtager genvalg, det gør Nels ikke, hvorfor bestyrelsen gerne vil opfordre interesserede, i bestyrelsesarbejde, til at stille op. Det er selvfølgelig også muligt at pege på andre til dette vigtige hverv.
Hvis der ønskes emner, ud over visioner for skolen, drøftet, skal disse indgives senest 14 dage før generalforsamlingen.
 
Vær meget opmærksom på ændringer i forhold til billetsalget ved vores store musical. Se opslaget på sidens opslagstavle.
 
Bedste hilsner
Pia
 

07-03-2018 PG