Billedet på sidehoved

Ferritslev Friskole

Lundsbjergvej 42

5863 Ferritslev Fyn

 

6598 1598

[email protected]

Nyt fra...

Onsdagsnyt den 28. februar 2018

Kære alle,
 
Vi har, i går og i dag, haft tilsyn af Jette Olsen. Jette har meldt tilbage til mig, at hun har set rigtig meget lækker undervisning, hvor lærerne har haft gode faglige og pædagogiske overvejelser over formål og forløb. Det var jeg såmænd heller ikke i tvivl om, men det er jo altid rart at høre.
 
I går havde vi ansættelsessamtaler til vores børnehaveklasselederstilling, og det var nogle meget kompetente ansøgere, vi havde budt ind til samtale. Jeg kan afsløre, at et enigt ansættelsesudvalg pegede samme vej og at vi derfor har lavet aftale om ansættelse med en af kandidaterne. Det er en virkelig dygtig og empatisk kollega og lærer, som vi fremadrettet skal samarbejde med. Heldigvis stopper Henny jo slet ikke endnu.
 
Fuglereden havde forældremøde i går aftes, og hvor var det dejligt at opleve en samhørighed blandt forældrene og masser af positiv energi. Det blev besluttet på mødet, at Fuglereden, i en forsøgsperiode, køber økologiske basisvarer til deres daglige forbrug samt maddage. Et nyt forældreråd blev det også til; det består nu af Majken, Maria, Elisabeth og med Kristian som suppleant. Tillykke til jer alle fire og jeg glæder mig til vores samarbejde om Fuglereden.
 
Helle fra rengøringen er blevet ramt af lungebetændelse, derfor er det i denne tid to super seje 9. klasses elever, som giver den en ekstra skalle efter skoletid, men rengøring. Tusinde tak Lea og Rasmus I., I gør det så godt!
 
Der har været brandinspektion og det giver nogle ændringer i vores måde at mødes på. Vi må pt. Ikke være mere end 150 personer i gymnastiksalen og det giver nogle store udfordringer i forbindelse med musicals, da vores tilskuerantal nu bliver halveret. Lige først og fremmest får det den betydning, at Store Musical bliver opført fem gange i løbet af to dage, i stedet for de tre forestillinger som vi plejer at have. Der vil løbende komme info ud om disse ændringer og konsekvenser for billetsalget.
 
Bedste hilsner
Pia

28-02-2018 PG