Velkommen til Ferritslev Friskole

Ferritslev Friskole bygger på de frie skoletanker, der opstod rundt om Grundtvig og Kold i midten af forrige århundrede. Tankerne er eviggyldige, og de  er derfor stadig fundamentet i vores skole.

På vores hjemmeside findes informationer om vores friskole, vores SFO Spiren og vores Børnehave Børnehuset Fuglereden.

Velkommen til Ferritlev Friskole - vi kan til enhver tid kontaktes, vi vil rigtig gerne vise jer rundt og fortælle om vores skole.

Pia Gabel den 25-04-2018
    Kære alle

Først og fremmest tak for en god generalforsamling, hvor demokratiet kom i spil på levende vis. Det blev besluttet at bevare Støtteforeningen i sin nuværende form, med plads til at kunne køre på lavt blus i en periode. Følgende blev valgt ind som bestyrelse for Støtteforeningen:
    Stine Brandt Kristiansen
    Peter Venø
    Annegrethe Østerlid
    Michael Bøtker Møller Nielsen
    - og med opbakning fra generalforsamlingen til at træde vande, indtil der er energi til gode projekter.

Efter generalforsamlingen blev skolens bestyrelse sammensat  således:
    Formand: Eva Lindhardt Gaarsdahl
    Næstformand: Anne-Marie Larsen
    Kasserer: Kim Bøg-Jensen
    Sekretær: Kristian Forsström
    Menigt medlem: Gitte Wenneke

Suppleanter
    Lene Rømer og Katja Klithammer

Visionsdebatten, under det demokratiske punkt, blev slået fint i gang af Pia, og på trods af den korte tid, er der nu de første spæde spirer til Ferritslev Friskoles vision. Det vil vi arbejde meget mere med i dette år.

Det første ordinære bestyrelsesmøde finder sted den 8. maj kl 19.00 på Ferritslev Friskole. På dette møde vil vi sætte datoer på årets møder, gennemgå bestyrelsesmedlemmernes roller, ansvar samt sætte kryds ved årets forskellige bestyrelsesarrangementer.

På dette møde vil vi også planlægge en kort præsentation til brug på årets forældremøder.

Sluttelig vil vi evaluere generalforsamlingens form, og reflektere over hvordan næste års form og indhold kan blive - med lydhørhed overfor de tilbagemeldinger, der blev bragt frem under punktet eventuelt.

Pia Gabel den 23-04-2018
    Tak til alle

Som bestyrelse, vil jeg gerne takke for en god generalforsamling.

Personligt vil jeg gerne takke alle jer, der har stemt mig ind i bestyrelsen igennem alle årene og som har vist mig den kæmpe tillid.
    Det har været en ære at få lov til at sidde i bestyrelsen i så lang tid, der har været mange fantastiske oplevelser og spændende udfordringer. Tak for de mange gode debatter og den store opbakning til og omkring skolen.

En kæmpe tak til alle ansatte, ledelse og bestyrelse for jeres samspil og saglige debatter i medgang og medgang.
    Tak for jeres vedvarende positive energi I lægger på vores skole og til vores børn.

Vi har en fantastisk skole.

Så husk ” fortæl den gode historie”

Tak
     Kh Dennis Bechsgaard

.