Dagens gang i Fuglereden

Vi åbner kl. 6.15 for både børnehaven Børnehuset Fuglereden og Spiren, vores SFO. Børnene har mulighed for at spise morgenmad frem til kl. 7.30. Vi serverer havregryn og cornflakes med mælk.

Vi vægter, at alle får en god start på morgenen, hvor der er ro og god tid til få sagt farvel til mor og far.

Kl. 9 har vi morgensamling i to mindre grupper. Vi starter altid med en sang, hvorefter børnene spiser deres medbragte frugt/rugbrød, mens vi taler om dagens gang, fortæller/læser en historie eller måske har børnene noget på hjertet.
En gang om ugen er gruppen med til morgensang på skolen.

Efter vores morgensamling kan dagen byde på forskellige ting - legeplads, tur, maddag, bibliotekstur, børnenes dag, kreaværksted, skoven, bål eller fri leg.

Kl. 10.30 har vi samling alle sammen, hvor vi laver en fælles aktivitet og har historiefortælling/højtlæsning, inden vi får tisset af og vasket hænder, så vi er klar til madpakker ca. kl. 11.00.

Efter madpakker sover de yngste børn, mens vi andre er på legepladsen. Her er vi sammen med Spiren.

Kl. 13.30/14 spiser vi eftermiddagsmad ude eller inde alt efter vejret. Bagefter leger vi som regel på stuen. Det kan også ske, at vi er ude.

Kl. 15.45 afleverer en voksen fra Fuglereden de børn, der tilbage, i Spiren.

Vi lukker kl. 17.