Dagens gang

Vi starter skoledagen med læsebånd for alle klasser, hvilket er med til at give alle børn en rolig start på dagen med stille læsning fra 8.10-8.30. Efter læsebåndet er der morgensang klokken 8.30. Vi mener, det er godt at starte dagen med fælles samling, fadervor og sang, og det er også et passende tidspunkt at fortælle hinanden de ting, der er vigtige og værdifulde for alle. Her lærer vi at lytte, og  fortælle. Om fredagen erstattes læsebåndet af en fortælling, som ligger i forlængelse af morgensangen.

Børnene får fri

Alle børn starter klokken 8.10, da vi mener det er vigtigt, at alle børn møder på samme tid. De små fra BH.klassen til 2. klasse får de fleste dage samlet fri klokken 12.10, mens de store får fri en, to eller tre timer senere. Ingen børn går i skole længere end til klokken 15.00, idet vi mener, at børnene har bedst af at være hjemme i familien, der hvor det er muligt.

Spiren efter skole

Spiren åbner hver dag klokken 06.15 og har åbent frem til 8.00, hvor busbørnene begynder at komme. Spiren åbner igen klokken 12.30 frem til 17.00. Spiren fungerer som et fristed for børnene. Et sted, som skal give frirum til den leg, de tanker og den snak, som det enkelte barn har behov for.

Årsplanen

Årsplanen er tilrettelagt sådan, at ca. 4/5 dele af den samlede skoletid bliver brugt på klasse- og fagdelt undervisning. Den sidste femtedel er til tværfaglig procesorienteret undervisning.