Velkommen til Børnehuset Fuglereden v/ Ferritslev Friskole

Hvem er vi?

I sin tid kaldtes børnehaven Legeskolen og blev som sådan godkendt som privat børnehave d.15. april 2007 som efterfølger til en pasningsordning, der gennem mange år har været en del af tilbuddene på Ferritslev Friskole. Det betyder i praksis, at Bestyrelsen er arbejdsgivere.

1. august 2017 ændres navnet til Børnehuset Fuglereden v/Ferritslev Friskole, da navnet signalerer børnehave fremfor skole og samtidig skaber en større sammenhængskraft med friskolens logo - den store og den lille fugl.

Forældrebetalingen følger de kommunale takster. Børnehaven vil få det samme tilskud, som man får til kommunale børnehaver. Der gælder de samme regler angående søskende rabat og friplads.

Kommunen kan ikke  visitere børn til Fuglereden, da vi er et privat dagtilbud. Vi har vores egen venteliste, og I skal som forældre henvende jer til skolen, hvis I ønsker plads i børnehaven.

Kom meget gerne forbi eller ring, hvis I har spørgsmål.

Fuglereden er normeret til 30 børn i alderen 3-6 år.

Vores bygning hænger sammen med skolen, og vi har derfor direkte adgang til skolens faciliteter som fx køkken og gymnastiksal samt det store ude område.