Velkommen til Ferritslev Friskole

Ferritslev Friskole bygger på de frie skoletanker, der opstod rundt om Grundtvig og Kold i midten af forrige århundrede. Tankerne er eviggyldige, og de  er derfor stadig fundamentet i vores skole.

På vores hjemmeside findes informationer om vores friskole, vores SFO Spiren og vores Børnehave Børnehuset Fuglereden.

Velkommen til Ferritlev Friskole - vi kan til enhver tid kontaktes, vi vil rigtig gerne vise jer rundt og fortælle om vores skole.

• Gitte Stenum den 12-08-2018
    Skoleåret 2018-2019 er skudt i gang. wink

Vi havde en rigtig hyggelig opstartsdag i torsdags, hvor alle bh. klassen og 1. klasses elever og forældre var samlet til rundstykker, sang og opstartssnak.
    En speciel velkomst skal lyde til bh. klassen og jeres forældre, jeg håber I må få det rigtig godt her på Ferritslev Friskole.
    Et stort velkommen skal også lyde til dig Ida, du er vores nye bh. klasse lærer, jeg/vi håber du må falde godt til her i Ferritslev.
    Kl. 10 vrimlede det så ind med eleverne fra 2. - 9. klasse. Dagen startede med fællessang i Morgensang, derefter gik alle i klasserne, hvor der blev snakket, fortalt sommerhistorier og delt skemaer og bøger ud.
    Tak til alle jer forældre der var mødt op til 1. skoledag.
    Klasserne skulle også byde velkommen til Vinca som er ansat i et årsvikariat. Vi håber også at du må få et godt år her på Ferritslev Friskole.
    Fredag var det Faglig Fredag, morgenen startede dog op med, at en færdselsbetjent stod og tjekkede elever, forældre og medarbejdere. Der blev bl.a. tjekket for om børn og voksne havde seler på. Dejligt at politiet afsætter tid til at besøge os her på friskolen.
    Nu er vi kommet godt fra start og håber derfor, at rigtig mange af jer vil komme til fællesspisning på onsdag kl. 17.00-19.00. Vi skal hilse på hinanden, de nye medarbejdere, elever og forældre der er startet i år, sammen skal vi starte skoleåret op. Et skoleår som bliver spændende, da vi jo skal til at ansætte ny leder.
    Fuglereden og Spiren er også kommet godt i gang, de startede jo allerede op for 14 dage siden. I næste uge er alle børn dog tilbage, og hverdagen kan også begynde for dem.

Varme opstartshilsner
    Gitte

PS. Onsdagsnyt starter op fra på onsdag.
          Dette er en erstatning for onsdagsnyt i denne uge.

.

Ingen aktuelle nyheder
  • 15-08-2018
    17:00-19:00