Velkommen til Ferritslev Friskole

Ferritslev Friskole bygger på de frie skoletanker, der opstod rundt om Grundtvig og Kold i midten af forrige århundrede. Tankerne er eviggyldige, og de  er derfor stadig fundamentet i vores skole.

På vores hjemmeside findes informationer om vores friskole, vores SFO Spiren og vores Børnehave Legeskolen.

Velkommen til Ferritlev Friskole - vi kan til enhver tid kontaktes, vi vil vil rigtig gerne vise jer rundt og fortælle om vores skole.

Pia Gabel den 22-06-2017
    Vores 9. klasse er flyvefærdige og klar til at forlade deres trygge rede, Ferritslev Friskole.
    Mandag den 19. juni, holdt vi en dejlig og rørende afslutningsaften med afgangselever og forældre.

Denne aften vil vi gerne dele lidt ud af, derfor kan du se programmet for aftenen, elevernes tale til skolen og skoleleders tale til eleverne i de vedhæftede filer. Talen fra klasselærer, Sanne Poulsen bliver tilføjet senere.

Bedste hilsner
    Pia