friskolen@ferfri.dk

Velkommen til Ferritslev Friskole

Ferritslev Friskole bygger på de frie skoletanker, der opstod rundt om Grundtvig og Kold i midten af forrige århundrede. Tankerne er eviggyldige, og de  er derfor stadig fundamentet i vores skole.

På vores hjemmeside findes informationer om vores friskole, vores SFO Spiren og vores Børnehave Legeskolen.

Velkommen til Ferritlev Friskole - vi kan til enhver tid kontaktes, vi vil vil rigtig gerne vise jer rundt og fortælle om vores skole.

Gitte Stenum den 27-09-2016
    Alle børn cykler 2016.
    Alle børn cykler er nu afsluttet, men forhåbentlig er der mange af jer børn og voksne, som blive ved med at cykle, specielt når vi nu har det flotte sensommervejr.
    I år havde vores 7. - 8. og 9. klasse deres egen lille ABC konkurrence, de ville se hvor mange kilometer, de tilsammen og som klasse kunne tilbagelægge på de 12 dage.
    Det blev til det fantastiske tal på i alt 6842 km. (svarende til afstanden Danmark-Kina).
    Det blev 7. klasse der med deres 3388 km løb af med sejren.
    4 af drenge cyklede mere en 100 km på én dag (Silas, Anton, Rasmus K og Asger), og
    Silas er den elev der i alt har cyklet længst på de 12 dage med 579 km, Anton ligger lige efter med 536 km.

I konkurrencen for hele skolen, der handler om hvor mange elever i klassen, der har cyklet i de 12 dage konkurrencen løber over, samt om man har haft cykelhjelm på, blev resultatet som følger:
    1. pladsen:          1. klasse
    2. pladsen:          2. og 9. klasse
    3. pladsen:          3. klasse
    4. pladsen:          7. klasse
    5. pladsen:          5. klasse
    6. pladsen:          4. klasse
    7. pladsen:          Bh. klassen
    8. pladsen:          8. klasse
    9. pladsen:          6. klasse

Det har som altid været en fornøjelse at følge eleverne, og skønt at vi i forbindelse med ABC også havde en rigtig god trafikdag for hele skolen, med fokus på bl.a. eleverne cykler, den måde vi færdes i trafikken på og førstehjælpskursus.

De glade vindere fra de 4. klasser. 1. klasse fik et spil til klassen, 2. og 9. klasse skal ha' en bagedag sammen og 2. klasse skal hygge sig med hjemmelavede hotdogs.

• Gitte Stenum den 23-09-2016
    HAVEARBEJDSDAG OG LEGEPLADSDAG SEPTEMBER 2016

To fredage her i september har vi på Ferritslev Friskole haft fornøjelsen af rigtig mange arbejdene hænder. Mange forældre har bruge en fredag eller to sammen med deres børn og noget af skolens personale. Skolens udeområder har fået et løft, der er malet, revet, klippet, fejet, kørt grus og fliser væk og meget mere. Vi har også været så heldige at aftensmaden hver gang blev serveret af de meget aktive køkkenhold.
    Vi siger tusinde tak for den store hjælp, og håber at vi kan trække på endnu flere forældre ved det kommende byggeri.
    Endnu engang tak for den store hjælp wink

Gitte Stenum den 23-09-2016

I tirsdags havde vi her på Ferritslev Friskole atletikstævne sammen med 4 andre Friskoler,
    Nr. Broby, Nr. Lyndelse Refsvindinge og Højby. De godt 200 elever dystede i mange forskellige dicipliner, og der blev gået til den hele dagen.
    Uden mad og drikke duer helten ikke.... Vi var meget glade for at Brugsen sponsorerede juice til alle elever og at Fakta kom med frugt.
    Herfra Friskolen skal der lyde en stor tak til både Brugsen og Fakta i Ferritslev.

.

• 29-09-2016
    Åbent hus 5. klasse · 05
  • 04-10-2016