friskolen@ferfri.dk

Velkommen

Ferritslev Friskole er en skole, der bygger på de frie skoletanker, der opstod rundt om Grundtvig og Kold i midten af forrige århundrede. Tankerne er eviggyldige og er derfor stadig fundamentet i vores skole. Her på vores hjemmeside findes informationer om skolen, vores SFO Spiren og vores Børnehave Legeskolen.

• Gitte Stenum den 27-03-2015

Alle elever, forældre og ansatte på Ferritslev friskole
    ønskes en rigtig god påske

Gitte Stenum den 27-03-2015

Kære forældre og voksne på Ferritslev Friskole

Mobning skal forebygges og stoppes i fællesskab.
    Børns Vilkår og TrygFonden står bag den nye kampagne #DeVoksnesAnsvar, som sætter fokus på, at mobning skal løses i fællesskabet. Sammen kan vi skabe god trivsel for alle børn.

Kampagnen er i tråd med den moppepolitik vi har for Ferritslev Friskole, som er beskrevet på vores hjemmeside under information.

Mobning er børns problem, men de voksnes ansvar. Du spiller som forælder en vigtig rolle i forhold til at styrke det gode fællesskab og bekæmpe mobning.

Følg linket herunder og få gode råd til, hvordan du kan være med til at forebygge og stoppe mobning i dit barns klasse.  Du kan også finde inspiration til forældrerådet og læse hvordan en forældregruppe i samarbejde med børn og lærere fik stoppet mobning i klassen.

.

• 07-04-2015