Velkommen til Ferritslev Friskole

Ferritslev Friskole bygger på de frie skoletanker, der opstod rundt om Grundtvig og Kold i midten af forrige århundrede. Tankerne er eviggyldige, og de  er derfor stadig fundamentet i vores skole.

På vores hjemmeside findes informationer om vores friskole, vores SFO Spiren og vores Børnehave Børnehuset Fuglereden.

Velkommen til Ferritlev Friskole - vi kan til enhver tid kontaktes, vi vil rigtig gerne vise jer rundt og fortælle om vores skole.

Pia Gabel den 06-07-2018
    Kære alle,

Så ramte min sidste dag på Ferritslev Friskole mig, og dette bliver mit sidste skriv inden PC'en afleveres og nøglerne returneres.

Næste skoleår er veltilrettelagt og der venter mange gode oplevelser på elever og børnehavebørn.

Personalegruppen blev en stund rystet over kommende leder- og sekretærskifte, men det er mit klare indtryk, at de i meget høj grad er klar til at tage hul på endnu et fantastisk skoleår, hvor læring og trivsel stadig går hånd i hånd. Gitte S. og Helene har sammen med bestyrelsen lavet en fin arbejds- og opgavedeling, så tingene kommer til at hænge godt sammen og den øvrige medarbejdergruppe kan koncentrere sig om deres opgaver.

Tusinde tak til alle jer medarbejdere fordi I er som I er, både som fagprofessionelle men ikke mindst som mennesker. Jeg vil savne vores samvær.

Jeg vil gerne takke for alle de pæne ord, gaver, blomster, tegninger og knus. Det har været meget overvældende for mig og jeg tager det hele med mig videre.

Med ønsket om alt det bedste til jer alle og Ferritslev Friskole
    Pia

Gitte Stenum den 05-07-2018

Ferritslev Friskole søger en erfaren skolesekretær og
    en uddannet social-/specialpædagog.

Se stillingsopslag i vedhæftede filer.

.