Velkommen til Ferritslev Friskole

Ferritslev Friskole bygger på de frie skoletanker, der opstod rundt om Grundtvig og Kold i midten af forrige århundrede. Tankerne er eviggyldige, og de  er derfor stadig fundamentet i vores skole.

På vores hjemmeside findes informationer om vores friskole, vores SFO Spiren og vores Børnehave Børnehuset Fuglereden.

Velkommen til Ferritlev Friskole - vi kan til enhver tid kontaktes, vi vil rigtig gerne vise jer rundt og fortælle om vores skole.

Pia Gabel den 23-04-2018
    Tak til alle

Som bestyrelse, vil jeg gerne takke for en god generalforsamling.

Personligt vil jeg gerne takke alle jer, der har stemt mig ind i bestyrelsen igennem alle årene og som har vist mig den kæmpe tillid.
    Det har været en ære at få lov til at sidde i bestyrelsen i så lang tid, der har været mange fantastiske oplevelser og spændende udfordringer. Tak for de mange gode debatter og den store opbakning til og omkring skolen.

En kæmpe tak til alle ansatte, ledelse og bestyrelse for jeres samspil og saglige debatter i medgang og medgang.
    Tak for jeres vedvarende positive energi I lægger på vores skole og til vores børn.

Vi har en fantastisk skole.

Så husk ” fortæl den gode historie”

Tak
     Kh Dennis Bechsgaard

Pia Gabel den 12-04-2018
    Grundet vores brandtekniske godkendelser bliver forårskoncerten i år i en anden og ny form. Derfor er der INGEN forårskoncert den 25. april. Den vil blive delt op, hvor nogle vil spille til morgensang i løbet af juni måned og andre til vores afslutningsaften den 28. juni.

Musiklærerne vil give besked i god tid, hvornår de enkelte solister og bands spiller.

.