Velkommen til Ferritslev Friskole

Ferritslev Friskole bygger på de frie skoletanker, der opstod rundt om Grundtvig og Kold i midten af forrige århundrede. Tankerne er eviggyldige, og de  er derfor stadig fundamentet i vores skole.

På vores hjemmeside findes informationer om vores friskole, vores SFO Spiren og vores Børnehave Legeskolen.

Velkommen til Ferritlev Friskole - vi kan til enhver tid kontaktes, vi vil vil rigtig gerne vise jer rundt og fortælle om vores skole.

Pia Gabel den 27-02-2017
    Kære skole- og forældrekreds.

Vedhæftet findes de vedtægter som bestyrelsen ønsker vedtaget på vores ekstraordinære generalforsamling den 7. marts.

Mange steder er teksten blot ændret, uden det har betydning for indholdet, dette for at gøre vedtægterne mere læsevenlige. Andre steder er der sket tilføjelser, eksempelvis er skolens værdier nu indskrevet, og endelig er der ændringer i vedtægterne.

Vel mødt på den ekstraordinære generalforsamling.

Dennis Bechsgaard
    Bestyrelsesformand
    Gitte Stenum den 21-02-2017
    Fyraftens Foredrag

Mandag d. 27. Februar kl 17.00 til 18.30
    Billetpris 30,-
    Gratis for elever i 7. 8. 9. klasse.

Mød Marie, som har medvirket i flere programmer på TV2, senest i ”Pigen med knogler af glas” og “Pigen med jernviljen—Marie flytter hjemmefra”.
    Marie er født med en sjælden form for knogleskørhed. Hendes knogler brækker lige så let som glas, og blot et fald fra kørestolen kan tage livet af hende.  Marie lever et liv som andre unge mennesker og med et livsmod, som smitter af på alt omkring hende.

Ud over eleverne fra 7. 8. og 9. klasse er
    foredraget åbent for alle interesserede.
    Billetter købes ved indgangen.
    Tag naboen under armen og kom, hvis du er frisk på et livsbekræftende møde med Marie.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig aften
    Venlig hilsen alle os på Ferritslev Friskole

Pia Gabel den 07-02-2017
    Vedhæftet er indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling med henblik på vedtægtsændringer for Ferritslev Friskole.

Vel mødt
    Dennis Bechsgaard

.

• 02-03-2017