friskolen@ferfri.dk

Velkommen

Ferritslev Friskole er en skole, der bygger på de frie skoletanker, der opstod rundt om Grundtvig og Kold i midten af forrige århundrede. Tankerne er eviggyldige og er derfor stadig fundamentet i vores skole. Her på vores hjemmeside findes informationer om skolen, vores SFO Spiren og vores Børnehave Legeskolen.

Sune Bugge Sørensen den 30-06-2015
    Skemaer for næste skoleår
    Så er skemaerne for næste skoleår langt ind. De nye skemaer kan se på vores hjemmeside her: http://ferfri.skoleporten.dk/sp/49999/class_schedules
    På Forældre- og ElevIntra vil de rigtige skemaer først kunne ses senere.
    Gitte Stenum den 23-06-2015
    Sommerferien er lige om hjørnet, og på friskolen spreder sommerstemningen sig.
    I dag og på torsdag har vi klasselærer dag.
    I morgen er det den "store skovtursdag" for alle elever og medarbejdere, vi håber på godt humør men ikke mindst på godt vejr.
    Torsdag aften har vi afslutningsaften for alle kl. 18.30.
    Fredag hygges der i klasserne, 9. klasse spiller fodbold mod personalet og vi slutter dagen med at ønske hinanden
    EN GOD SOMMERwink
  • Narges Nanvaei Moghaddam den 18-06-2015
    Kære forældre i 3. klasse
    1000 tak for en dejlig og hyggelig aften sammen med jer og jeres skønne børn, og endnu engang tak for gaven til os voksne i Spiren.  Tak fordi vi fik lov til at passe jeres unger i Spiren yesDet har været en fornøjelseheart.
    Jeg har taget et par billeder af arrangementet og har lagt det på intra under "billedearkiv".
    God dag til jer.
    Mange kærlige hilsner